Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk project wil je realiseren?

Ventilatiesysteem D

Bij een ventilatiesysteem D gebeuren zowel de toevoer van verse lucht als de afvoer van vervuilde lucht volledig mechanisch. De verse lucht wordt dus niet rechtstreeks aangevoerd via roosters boven ramen of deuren, maar komt via een ingebouwd netwerk van luchtkanalen en ventielen in je woning.  

Meer info

Ventilatiesysteem D+

Bij een ventilatiesysteem D+ gebeuren zowel de toevoer van verse lucht als de afvoer van vervuilde lucht volledig mechanisch. De verse lucht wordt dus niet rechtstreeks aangevoerd via roosters boven ramen of deuren, maar komt via een ingebouwd netwerk van luchtkanalen en ventielen in je woning.

Meer info

Ventilatiesysteem C

Een ventilatiesysteem C werkt met een natuurlijke luchttoevoer van verse lucht en een mechanische luchtafvoer van vervuilde lucht. De verse lucht komt binnen via roosters boven ramen en deuren. De vervuilde lucht wordt aangezogen via luchtkanalen in vochtige kamers zoals de keuken en badkamer. Bij een C systeem gebeurt de aanvoer en afvoer van lucht continu.

Meer info

Ventilatiesysteem C+

Een ventilatiesysteem C+ werkt met een natuurlijke luchttoevoer van verse lucht en een mechanische luchtafvoer van vervuilde lucht. De verse lucht komt binnen via roosters boven ramen en deuren. De vervuilde lucht wordt aangezogen via luchtkanalen in vochtige kamers zoals de keuken en badkamer.

Meer info