Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk project wil je realiseren?

Vloerverwarming

Je huis met vloerverwarming uitrusten is een uitstekend idee. Door het grote stralingsoppervlakte ten opzichte van radiatoren, is er een prettige en gelijkmatige warmte in de ruimte. Je bespaart met dit type verwarming ook heel wat energiekosten, doordat vloerverwarming werkt bij lage temperatuur.

Meer info

Radiatoren

Radiatoren zijn nog steeds de meest gekende en gebruikte manier van verwarmen. Ze zijn makkelijk te combineren met diverse soorten brandstof, warmtebronnen en zelfs verwarmingstechnieken zoals vloerverwarming. Daarnaast zijn ze ook relatief goedkoop in aankoop en kan je ze plaatsen zonder al te veel breekwerk.

Meer info

Vloerverwarming met radiatoren

Je huis verwarmen met vloerverwarming en radiatoren? Een uitstekende keuze, want radiatoren en vloerverwarming vullen elkaar perfect aan. Vloerverwarming is een efficiënte en zuinige manier van verwarmen, maar is minder rendabel in ruimtes waar je overdag weinig tijd doorbrengt.

Meer info

Cv-ketel

Overweeg jij ook om je woning te verwarmen met een gasketel? Een logische keuze, want gas is nog steeds een voordelige en veilige manier van verwarmen. Zo kan je met behulp van een condensatieketel een hoog rendement halen uit zowel je vloerverwarming als radiatoren. 

Meer info

Warmtepomp

Een warmtepomp is een zuinig, duurzaam en comfortabel systeem om je woning te verwarmen en van sanitair warm water te voorzien. Een warmtepomp werkt energie-efficiënt waardoor je op lange termijn behoorlijk wat geld kunt besparen.

Meer info

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een zuinig, duurzaam en comfortabel systeem om je woning te verwarmen. Een hybride warmtepomp werkt energie-efficiënt waardoor je op lange termijn behoorlijk wat geld kunt besparen.

Meer info