Overslaan en naar de inhoud gaan

Je kiest zelf je materialen

Bij Solyd Zelfbouw bieden we je het grootste aanbod materialen voor jouw nieuwbouw of renovatieproject. Van ventilatie, sanitair en verwarming tot elektriciteit, airco en domotica. Zo vind je alles voor je project onder één dak. En dat van alle grote kwaliteitsmerken. Je bent op die manier zeker van 100% neutraal advies en je bepaalt ook zelf met welke merken of materialen je werkt voor het plaatsen van je technieken.

 

Jij bepaalt waar je ondersteuning nodig hebt

Met zelfbouw kan je heel wat geld bespraken bij je nieuwbouw of renovatieproject. Maar sommige dingen kan of wil je misschien liever niet (alleen) doen. Daarom bieden we je bij Solyd Zelfbouw ook à la carte ondersteuning aan. Zo kan je altijd bij onze vakmannen terecht voor telefonisch advies of voor de plaatsing of keuring van je technieken. Je staat er dus nooit alleen voor.

 

Je houdt controle over je budget

Bij Solyd Zelfbouw werken we niet met vaste zelfbouwpakketten, maar met materiaallijsten op maat van jouw plannen en wensen. In die materiaallijst vind je ook alle afzonderlijke producten en prijzen terug. Op deze manier heb je in alle transparantie een volledig overzicht van wat we jou exact aanbieden en kan je makkelijk vergelijken. Alleen zo ben je zeker van de beste deal voor je project.

Een partner voor jouw project

Bouwen of verbouwen is een hele investering. Het is dan ook logisch dat je hiervoor een betrouwbare partner zoekt met kennis van zaken. Die partner willen we graag voor je zijn.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je graag een materiaallijst ontvangen op maat van je project? Neem dan nu contact met ons op.