Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk project wil je realiseren?

Sanitaire leidingen

Bij het plannen van een nieuwe sanitaire installatie komt heel wat kijken. Leidingen voor aanvoer en afvoer van water, collectoren, klemkoppelingen, sanitaire inbouwdozen, enz. Laat je echter niet afschrikken, want met de professionele en praktische ondersteuning van Solyd Zelfbouw is de klus zo geklaard.

Meer info

Regenwaterpomp

Door regenwater te gebruiken om te poetsen, je kleren en je auto te wassen, je tuin te besproeien en je toilet(ten) door te spoelen, kan je heel wat besparen op je drinkwaterfactuur zonder in te boeten op je algemene comfort.

Meer info

Boiler

Om je sanitaire toestellen van warm water te voorzien kan je kiezen voor een combiketel of voor een aparte boiler. Een aparte boiler is voornamelijk interessant wanneer je een grote warmwaterbehoefte hebt en een combiketel of warmtepomp niet volstaat.

Meer info

Waterverzachter

Met een waterverzachter of waterontharder maak je definitief komaf met kalk in je woning. Zo dien je kranen en glazen douchewanden minder te poetsen, slibben de leidingen niet dicht met kalk en gaan elektrische toestellen ook langer mee.

Meer info