Overslaan en naar de inhoud gaan

Laadpaal Zelfbouw

Door je laadpaal zelf te plaatsen, kan je tot meer dan 50% besparen op je verbouwbudget. Je kan het daarnaast perfect zelf, ook al heb je weinig tot geen technische voorkennis. Koop je jouw laadpaal bij Solyd Zelfbouw, dan geniet je van volgende voordelen.

  • Onze vakmannen helpen je gratis op weg bij het opstellen van je materiaallijst. Je bepaalt op die manier helemaal zelf welke materialen je wenst te gebruiken.
  • Materialen besteld? Dan ontvang je ze de volgende werkdag al bij je thuis. Zo kan je onmiddellijk aan de slag. En dat helemaal gratis.
  • Toch nood aan extra ondersteuning op de werf? Ook na je aankoop staan onze vakmannen voor je klaar. Zowel voor telefonisch advies bij de plaatsing als bij de keuring achteraf. Je staat er dus nooit alleen voor.

Sterke merken om op te bouwen

Prijs: €1140

(21% btw incl.)

Om een laadpaal te plaatsen, moet je rekening houden met een prijs van €1140. Deze prijs kan uiteraard variëren naar gelang de gebruikte materialen en de afstand tussen de zekeringkast en de laadpaal.

Wil je graag een materiaallijst op maat van je woning? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen volledig vrijblijvend contact met je op.