Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk project wil je realiseren?

Ventilatiesysteem D zelfbouw

Bij een ventilatiesysteem D gebeuren zowel de toevoer van verse lucht als de afvoer van vervuilde lucht volledig mechanisch. De verse lucht wordt dus niet rechtstreeks aangevoerd via roosters boven ramen of deuren, maar komt via een ingebouwd netwerk van luchtkanalen en ventielen in je woning.  

Meer info

Ventilatievoorontwerp (VVO)

Sinds 1 januari 2016 moet het ventilatievoorontwerp of VVO verplicht beschikbaar zijn vóór het indienen van de EPB-startverklaring. Heb je nog geen VVO voor jouw woning? Dan helpen onze Solyd-specialisten je hier graag bij.

Meer info

Betonboringen ventilatie

Om je ventilatiekanalen en ventielen te installeren, moet je de noodzakelijke gaten boren in de muren of het plafond van je woning. Doe je hiervoor liever beroep op een professional? Dan kan je de betonboringen laten uitvoeren door onze Solyd-specialisten.

Meer info

Werfbezoek ventilatie

Wil je graag op weg geholpen worden bij de installatie van jouw ventilatiesysteem? Loop je ergens op vast? Of wil je graag gewoon eens een extra paar ogen op de werf? Dan kan je beroep doen op onze Solyd-specialisten.

Meer info

Inregeling ventilatiesysteem

Om een optimale en zuinige werking te garanderen van jouw ventilatiesysteem, kan je beroep doen op Solyd Zelfbouw voor de inregeling. Zij komen na de installatie langs bij jouw thuis, voeren een laatste controle uit en stellen de installatie correct in dienst.

Meer info

Ventilatieprestatieverslag

Sinds 2016 is voor elke nieuwbouwwoning of grote renovatie de ventilatieprestatieverslaggeving (VPV) verplicht. Na de inregeling van de debieten, kan je ook het VPV laten opstellen door onze Solyd-specialisten.

Meer info

Selecteer een van de filters en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien