Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat kan je verwachten?

Wil je graag beroep doen op onze Solyd-specialisten voor de voorbereiding op elektrische keuring? We zetten hieronder alles even op een rijtje:

  • Onze Solyd-specialisten voeren een finale controle uit van de elektrische installatie. Dit doen ze door middel van een visuele controle en door het uitvoeren van de vereiste metingen.
  • Indien nodig, corrigeren onze Solyd-specialisten samen met jou de elektrische installatie. Houd er wel rekening mee dat de voorbereiding op elektrische keuring maximaal twee (2) uur duurt en bijkomende werken dus niet kunnen worden uitgevoerd.

Wat zijn de voorwaarden?

Om van deze ondersteuning gebruik te kunnen maken, dien je aan volgende voorwaarden te voldoen.

  • Je hebt jouw elektrisch materiaal aangekocht bij Solyd.
  • Alle kabels, leidingen en schakelmateriaal zijn reeds correct geplaatst.

Goed voor je portemonnee

Door veel zelf te doen, bespaar je op je bouw- of verbouwbudget.

Trots op je werk

Jij plaatst alles zelf, waardoor je voldoening en trots uit je werk haalt.

Helemaal gerust

Met de hulp en het advies van onze vakmannen, ben je altijd gerust.

Sterke merken om op te bouwen

Prijs: €280

(21% btw incl.)

Om de voorbereiding op elektrische keuring door onze vakmannen te laten uitvoeren, betaal je €280. Houd er rekening mee dat onze Solyd-specialisten slechts gedurende twee (2) uur kunnen aanwezig zijn. Bijkomende werken kunnen dus niet door een Solyd-specialist worden uitgevoerd.

Wil je graag op onze vakmannen beroep doen voor de voorbereiding van je elektrische installatie? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen volledig vrijblijvend contact met je op.