Overslaan en naar de inhoud gaan

Elektriciteit Zelfbouw

Door je elektriciteit zelf te plaatsen, kan je tot meer dan 50% besparen op je verbouwbudget. Je kan het daarnaast perfect zelf, ook al heb je weinig tot geen technische voorkennis. Koop je jouw elektrisch materiaal bij Solyd Zelfbouw, dan geniet je van volgende voordelen.

  • Onze vakmannen helpen je gratis op weg bij het opstellen van je materiaallijst. Je bepaalt op die manier helemaal zelf welke materialen je wenst te gebruiken.
  • Materialen besteld? Dan ontvang je ze de volgende werkdag al bij je thuis. Zo kan je onmiddellijk aan de slag. En dat helemaal gratis.
  • Toch nood aan extra ondersteuning op de werf? Ook na je aankoop staan onze vakmannen voor je klaar. Zowel voor de plaatsing als voor de aansluiting en de keuring. Je staat er dus nooit alleen voor.

Sterke merken om op te bouwen

Prijs: €1595

(21% btw incl.)

Om een traditionele elektrische installatie in je woning te plaatsen, moet je rekenen op een €1595 voor het materiaal. Deze prijs kan echter sterk verschillen naar gelang de gekozen materialen en het aantal ruimtes in je woning. 

Wil je graag een materiaallijst op maat van je woning? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen volledig vrijblijvend contact met je op. Om een correcte inschatting te maken, zullen we je vervolgens vragen naar de elektrische schema's. Heb je deze nog niet voor handen? Dan kan je deze ook laten opmaken door onze vakmannen.

 

Prijs: €2000

(21% btw incl.)

Om een traditionele elektrische installatie in je woning te plaatsen, moet je rekenen op een €2000 voor het materiaal. Deze prijs kan echter sterk verschillen naar gelang de gekozen materialen en het aantal ruimtes in je woning. 

Wil je graag een materiaallijst op maat van je woning? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen volledig vrijblijvend contact met je op.

 

Prijs: €2560

(21% btw incl.)

Om een traditionele elektrische installatie in je woning te plaatsen, moet je rekenen op een €2560 voor het materiaal. Deze prijs kan echter sterk verschillen naar gelang de gekozen materialen en het aantal ruimtes in je woning. 

Wil je graag een materiaallijst op maat van je woning? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen volledig vrijblijvend contact met je op.