Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk project wil je realiseren?

Elektrische schema's

Alvorens te kunnen starten met het plaatsen van je elektrische installatie, heb je een duidelijk eendraadschema en situatieschema nodig. Dankzij deze schema's weet je perfect hoe je de plaatsing van je elektriciteit moet aanvatten en kan je ook bepalen welke materialen je precies nodig hebt.

Meer info

Werfbezoek elektriciteit

Wil je graag op weg geholpen worden bij de installatie? Wil je een paar extra ogen op de werf? Of loop je ergens op vast tijdens de installatie? Dan komen de Solyd-specialisten je graag op weg helpen op de werf.

Meer info

Voorbereiding elektrische keuring

Zijn alle elektrische leidingen en kabels gelegd en aangesloten op de zekeringkast, maar wil je graag nog eens een grondige controle alvorens de elektriciteitskeuring te laten uitvoeren? Dan kan je beroep doen op onze vakmannen.

Meer info

Elektrische keuring

Bij elke ingebruikstelling, wijziging, verzwaring of uitbreiding moet de elektrische installatie door een erkend controle-organisme gekeurd worden volgens de AREI normen. Ook hiervoor kan je beroep doen op onze vakmannen.

Meer info

Laadpaal

Overweeg je de overstap naar een elektrische wagen en ben je nog op zoek naar een geschikte laadpaal voor thuis? Dan ben je bij Solyd Zelfbouw aan het juiste adres. Wij helpen je op weg met performante laadpalen, die geschikt zijn voor jouw elektrische installatie en je nieuwe wagen.

Meer info

Selecteer een van de filters en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien