Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk project wil je realiseren?

Elektrische schema's

Graag je elektrische installatie zelf plaatsen? Dankzij de duidelijke situatieschema's en eendraadschema's van onze Solyd-specialisten start je in no-time met het plaatsen van je elektriciteit. Ook bepaal je op die manier makkelijk welke materialen je precies nodig hebt.

Meer info

Werfbezoek elektriciteit

Loop je ergens vast tijdens de installatie en wil je graag wat extra ogen of hulp? Onze Solyd-specialisten helpen je met plezier verder met hun uitgebreide vakkennis tijdens een werfbezoek.

 

 

Meer info

Voorbereiding elektrische keuring

Zijn alle elektrische leidingen en kabels gelegd en aangesloten op de zekeringkast, maar wil je graag nog eens een grondige controle alvorens de elektriciteitskeuring te laten uitvoeren? Doe beroep op onze Solyd-vakmannen die je met plezier verder helpen!

Meer info

Elektrische keuring

Bij elke ingebruikstelling, wijziging, verzwaring of uitbreiding moet de elektrische installatie door een erkend controle-organisme gekeurd worden volgens de AREI normen. Ook hiervoor kan je beroep doen op onze vakmannen.

Meer info

Laadpaal

Overweeg je de overstap naar een elektrische wagen en ben je nog op zoek naar een geschikte laadpaal voor thuis? Dan schiet Solyd Zelfbouw je te hulp. Wij helpen je op weg met performante laadpalen, die geschikt zijn voor jouw elektrische installatie en je nieuwe wagen.

Meer info

Elektrische keuring laadpaal

Wanneer je een laadpaal of oplaadpunt plaatst, dan ben je verplicht een elektrische keuring te laten uitvoeren. Doe gerust beroep op onze Solyd-specialisten, die je met plezier verder helpen.

Meer info